Kies uw activiteit

 

Vrij Jumpen

Vanaf
€ 17,50
p.p voor 120 min

Street Jump Sumerdeal!

- 2 uur jumpen
- Slush Puppy
- Zakje chips naar keuze

De hele zomervakantie vanaf vrijdag 3 juli t/m zondag 30 augustus.

Feestjes

Vanaf
€ 19,95
p.p voor 120 min
Vier je feestje bij Street Jump! Het grootste trampolinepark van Wormerveer. Een dag om nooit meer te vergeten. Gezellig met al je vrienden en vriendinnen op pad om een prachtige dag te beleven. Naast het trampolinespringen ontvangt de jarige job een cadeau en zorgen we voor een hapje en een drankje. Inclusief 2 uur jumpen 1 paar jumpsokken Gereserveerde tafel Onbeperkt limonade en water 0,5 uur onbeperkt pizza eten (direct aansluitend aan het 2 uur jumpen. We serveren Margherita, Pepperoni en Hawaï pizzapunten Extra's om jouw feestje nog onvergetelijker te maken kun je bijboeken tijdens de reservering of bestellen op locatie.

Skyrider

Vanaf
€ 9,95
p.p voor 5 min
De eerste Skyrider buiten de UK staat bij ons in Street Jump Wormerveer! Maak je bezoekje of verjaardagsfeestje extra spannend met een vlucht hoog in de lucht over de trampolines heen. Wie durft!? Prijs is per vlucht.

Mini Jump

Vanaf
€ 7,95
p.p voor 60 min
Een heel uur vrij rond springen, van de ene trampoline op de andere trampoline. Welke vette tricks kan jij laten zien aan je vriendjes? Dit uurtje is speciaal voor de kleinste jumpers. Reserveer snel je plekje (vol = vol) VAN 2 TOT EN MET 6 jaar